Activitats Santa Maria de Palautordera

Concert Orquestra Selvatana

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Tots els dimarts a partir de la setmana del 25 de setembre a l’11 de febrer
Recursos formatius

Taller d’iniciació adreçat a persones sense coneixements de la llengua de signes catalana.

La llengua de signes catalana, coneguda per la sigla LSC, acompleix totes les funcions comunicatives possibles i, com tota llengua viva, té unes característiques que la distingeixen.

Aprendrem l’alfabet dactilològic, signes bàsics de comunicació i a construir frases en estructuració gramatical propi de la llengua.

A càrrec de Montserrat Gil (CODA, filla de pares sords. La llengua de signes ha estat la seva llengua materna. Imparteix cursos d’iniciació des de l’any 2010. Actualment és presentadora en LSC en el festival GestViu i actriu d’un espectacle en llengua de signes)


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Tots els dimarts del 25 de setembre a l’11 de febrer
timer
Horari
De 19h a 21h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
126€ el quadrimestre

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?