Activitats Santa Maria de Palautordera

Consciència corporal, emocional i energètica mitjançant el moviment

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

Un taller per equilibrar, activar i reparar, utilitzant tècniques entre altres de Chi Kung i Core Dance, una dansa energètica, senzilla i divertida. Un treball profund de connexió i integració amb un mateix a través del cos.

Es proposa un treball corporal per prendre consciència del cos i experimentar com fent canvis en la nostra postura i consciència corporal podem canviar emocions, estats d’ànim, creences i vincles, tant en nosaltres com en els altres. Aquest taller pretén arribar a qui està buscant una nova manera de conèixer-se, sentir-se, comprendre’s físicament, emocionalment i energèticament.

Proposem:

  • Consciència postural. Com influeix la meva posició en com em sento, què estic emetent, des d’on estic emetent, què perceben els altres de mi.
  • Arrelament, confiança i percepció d’un mateix.
  • Coneixement del cos, relació entre els òrgans i les emocions.
  • Com funciona l’energia emocional i de quina manera podem utilitzar-la.

Ho farem des de l’escolta, el silenci, el moviment, la dansa, la comprensió i la percepció.

A càrrec d’Ivana Navarro (Formadora de Core Dance, txi-kung i tai-txi)

www.ivananavarro.com

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabte, 4 de novembre
timer
Horari
De 10 a 13h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
25,20€ el taller

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?