Activitats Santa Maria de Palautordera

Cuina sense pares | JOVES

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

La cuina de Can Rahull

Taller pensat per que joves de 14 a 18 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme, amb l’objectiu d’animar-los a posar-se el davantal.

L’activitat té una durada de dues hores, on es donen un seguit de consells sobre alimentació i s’elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics.

Aquests tallers són una iniciativa que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

A càrrec de Salut Pública de la Diputació de Barcelona


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dijous, 9 de novembre
timer
Horari
De 17 a 19h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
Gratuït

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?

Totes les activitats de les Tardes Joves