Activitats Santa Maria de Palautordera

Dansa PERSA creativa

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

Ens inspirarem i aprofundirem en l’estètica i el llenguatge de la dansa persa per crear una petita historia. Combinar la creativitat amb la tècnica és el pilar principal d’aquest taller.

A través de la fusió d’expressions ètniques amb tècniques de dansa creativa s’explora el moviment d’una forma poètica, portant-lo al màxim de la seva expressió. Un viatge per la delicadesa i la força de la dansa femenina persa a través de la tècnica, petites seqüències i llibertat de moviment.

Activitat adreçada a dones.

A càrrec de Joana Gea (Integradora social, ballarina, dansaterapeuta, especialista en danses etno-folk femenines i meditatives)

www.joanagea.com

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabte, 3 de febrer
timer
Horari
De 10 a 13h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
25,20€ el taller

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?