Activitats Santa Maria de Palautordera

Danses circulars femenines

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

Des del principi dels temps els éssers humans, s’han reunit a dansar per a celebrar, acomiadar, donar benvingudes…

Les Danses Circulars Femenines rescaten aquesta forma ancestral de trobada. Es ballen en la seva major part en cercle, treballant aspectes fonamentals de la dona a través del moviment, la consciència corporal, la respiració, les pròpies possibilitats expressives a través de la singularitat de cada dansa, els seus passos i dissenys en l’espai. Aspectes que afavoreixen a mantenir-se amb una bona i sana autoestima. Les Danses Circulars converteixen cada trobada en un espai de celebració.

Activitat adreçada a dones.

El seu aprenentatge és simple i no es necessiten coneixements previs.

A càrrec de Joana Gea (Integradora social, ballarina, dansaterapeuta, especialista en danses etno-folk femenines i meditatives)

www.joanagea.com

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabte:
27 d’abril
Diumenge:
5 de maig
timer
Horari
De 10 a 12h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
33,60€ el cicle de tallers

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?