Activitats Santa Maria de Palautordera

ESCRIU-TE. Cicle d’escriptura autobiogràfica

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

En aquest taller escriurem per recordar d’on venim, dels llocs per on ens ha portat la vida i els aprenentatges que hem anat acumulant. Aprendrem tècniques d’escriptura senzilles que permeten retratar moments decisius de la nostra vida i reflexionar sobre la seva importància. Farem un recorregut pel nostre passat i present i escriurem sobre les persones que han estat significatives per a nosaltres.

El taller està pensat per fer fàcil i agradable l’escriptura i no requereix cap mena d’experiència amb l’escriptura literària.

A càrrec d’Ingrid Van Gerven (Filòloga i facilitadora d’escriptura expressiva acreditada pel Therapeutic Writing Institute)

www.escripturaexpressiva.cat

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabtes:
28 d’octubre
4 de novembre
11 de novembre
18 de novembre
timer
Horari
De 10h a 14h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
134,40€ el cicle de tallers

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?