Activitats Santa Maria de Palautordera

GYPSY Dance

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

La gypsy dance o dansa Gitana Russa és una dansa alegre i acolorida. Se sol ballar tant en grup com individualment. Es caracteritza per les seves àmplies faldilles, mantons, joc de peus i expressivitat a l’hora de ballar.

En aquest taller es donaran els elements bàsics corporals per a l’aprenentatge d’aquesta dansa així com el maneig de la faldilla, actitud, expressió escènica, espontaneïtat i sensibilitat.

Tot l’anterior s’aplicarà en una breu composició.

Activitat adreçada a dones.

El seu aprenentatge és simple i no es necessiten coneixements previs.

A càrrec de Joana Gea (Integradora social, ballarina, dansaterapeuta, especialista en danses etno-folk femenines i meditatives)

www.joanagea.com

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabte, 13 de gener
timer
Horari
De 10 a 12h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
18,60€ el taller

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?