Activitats Santa Maria de Palautordera

Postura i Meditació

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Tots els dimarts, a partir de la setmana del 25 de setembre a l’11 de febrer
Salut i creixement personal

Una bona postura és essencial perquè el organisme funcioni correctament, estigui actiu i tranquil, tingui espai i circuli l’energia. Per aconseguir-ho farem un treball a través de postures, exercicis i respiracions. 

Un cop aconseguim que el cos tingui certa calma i equilibri, dialogarem una mica i donarem lloc a la meditació. 

Asseguts de forma apropiada amb l’esquena recta perquè els nervis i la sang circulin adequadament i els òrgans tinguin espai i no se sentin oprimits, respirarem profundament. Donarem lloc a percebre, tot el que hi ha, externament i internament.

La meditació es pot entendre de moltes maneres. Però tots coincidim en que és aquella en que amb atenció i comprensió permet estar en el moment, ordenant la ment i deixant espai perquè entri la claredat.

Des del silenci de pensaments podem naturalment escoltar i sentir la màgia de la vida.

Practicarem exercicis, postures i moviments suaus per equilibrar, connectar i relaxar el cos i la ment. Treballarem la postura corporal, la respiració i la flexibilitat dels tendons i tota la fàscia. Curs obert a tothom ja que són moviments suaus i no hi ha risc de lesió.

A càrrec de Joan de Antonio (Professor de tai-txi, txi-kung i meditació)


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dimarts
timer
Horari
De 18.30 a 20h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
95€ el quadrimestre

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, en clau de gènere i activitats per a joves. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 12 anys; hi ha ofertes específiques per a joves i adolescents, així com una àmplia oferta per a públic adult.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?