Activitats Santa Maria de Palautordera

Taller d’Autodefensa feminista

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Dissabtes: 28 d’octubre, 25 de novembre i 16 de desembre, de 10.30h a 12.30h
En Clau de Gènere

L’autodefensa feminista és un espai per facilitar l’apoderament de les dones, trencant estereotips sobre la nostra debilitat i vulnerabilitat. Es tracta d’una autodefensa intel·ligent, implicant el desenvolupament d’una forma estratègica d’usar el nostre cos i de percebre l’espai, on s’adquireixen eines per respondre a agressions físiques, verbals i / o psíquiques presents o potencials en la nostra quotidianitat.
La idea és que les participants aprenguin a defensar-des del potencial natural de cadascuna. Per això, treballarem també creant simulacres controlats d’agressions físiques i verbals, posant així en pràctica les seves habilitats innates i apreses de manera resolutiva.

Cicle de tallers amb continuïtat. Cal participar de les 3 sessions.

Taller adreçat a dones, lesbianes i trans a partir de 14 anys.

A càrrec de l’Associació d’Autodefensa Feminista BITERNA


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabtes:
28 d’octubre
25 de novembre
16 de desembre
timer
Horari
De 10.30 a 12.30h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
GRATUÏT

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?