Activitats Santa Maria de Palautordera

Taller d’elaboració de pa

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

La cuina de Can Rahull

En aquest taller aprendrem a fer pa de manera artesanal.

Farem tot el procés d’elaboració del pa: fer la massa, deixar-la reposar, tallar els diferents tipus de pa, tornar a reposar i enfornar.

Treballarem amb diferents varietats de cereals per veure’n les diferències i amb la multitud de formes i textures que es pot donar al pa: coca de pa, llonguet, rodó de pagès o pa de motlle.

El taller va dirigit tant a persones que no tenen experiència com a persones que coneixen la tècnica però volen conèixer com fer pa de manera tradicional.

Fer pa requereix un procés llarg i pacient, però esta ple de sensacions molt gratificants i relaxants.

A càrrec d’Andreu Renau


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabtes, 11 de novembre
timer
Horari
De 10 a 14h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
33,60€ + 1€ de material

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?