Activitats Santa Maria de Palautordera

Tallers ART I EMOCIÓ

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

L’art és un mitjà ideal per transmetre com ens sentim sense utilitzar la paraula. Treballar amb les mans, el cos i les emocions produeix un efecte d’unió i confiança.

Amb aquest cicle de tallers es vol crear un espai segur a on compartir i expressar emocions a través de l’art per tal de connectar amb la força interna, empoderar-nos i cuidar-nos.

Realitzarem diverses dinàmiques per generar un bon clima de motivació i escolta i crear vincles entre els i les participants. Aquests són els 3 eixos que treballarem:

  • Collage d’emocions.
  • Superpoder.
  • M’enfango.

No cal ser artista, l’objectiu es treballar l’art com una eina per connectar amb les nostres emocions i la capacitat d’expressar-les.

A càrrec de Jorgelina Rasmussen (formada en Arquitectura i especialitzada en disseny)

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabtes:
13 de gener
20 de gener
27 de gener
timer
Horari
D’11 a 13h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
50,40€ el cicle de tallers + 20€ material

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?