RECEPCIÓ DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT

Nens i nenes, aquest any SSMM Els Reis Mags d’Orient venen a Palau!

Tot i la situació sanitària actual, SSMM Els Reis Mags d’Orient no han volgut deixar de venir a Palau. Enguany no faran la tradicional cavalcada de reis, però coneixedors del bon comportament dels infants de Palau durant el confinament i al llarg d’aquest any tant excepcional, vindran a saludar a tothom que els vulgui venir a veure a L’Envelat, al llarg del dia 5 de gener. Porteu la vostre carta!

HORARIS: de 10:30 a 13:30 i de 16:00 a 21:00

Per fer la reserva d’entrades s’ha de seleccionar, al final de la pàgina, a quin Rei es vol deixar la carta. Seguidament, caldrà buscar l’hora que es vol venir i indicar el nombre d’entrades.

Aquest any, a causa de les limitacions d’aforament i perquè tots els nens i nenes de Palau puguin gaudir dels Reis, es limita la reserva a 4 entrades amb un màxim de 2 entrades per adults i 2 per nens/es.

Per continuar amb la reserva, caldrà indicar el nom i cognom de cada persona i escriure al costat si aquesta és ADULT o NEN. També s’ha de deixar informació de contacte (correu electrònic i número de telèfon).

Aquell dia s’ha de portar l’entrada impresa o en el mòbil per poder-la validar.

Si teniu alguna incidència durant la reserva o no rebeu les entrades escriviu-nos a canrahull@smpalautordera.cat abans del 20 de desembre.