Activitats Santa Maria de Palautordera

Cercle de Dones

En aquests tallers desenvoluparem accions i processos de transformació amb perspectiva feminista, LGTBIQ+ i  comunitària, a través del gaudi i des del cos, abordarem temàtiques socials i explorarem conjuntament alternatives per visibilitzar i transformar les relacions de poder des de l’art, la creativitat i les cures, adquirint noves eines pel benestar emocional, per construir relacions sanes e igualitàries, aguditzant la mirada crítica s’assajaran respostes alternatives a les situacions conflictives.

Espai obert a dones, trans, lesbianes i gènere no binari, que desitgen millorar el seu context social. Cada trobada combina tècniques d’art, jocs d’improvisació teatral, dinàmiques de moviment, exercicis basats en el treball de processos, ronda de paraula i relaxació guiada.

S’adapta la proporció i intensitat de cada sessió segons el grup, els seus desitjos, necessitats i estats anímics del dia de la trobada.

Del procés creatiu pot sorgir una obra de teatre i representar-la a col·lectius de la opressió escollida o representar-la davant un públic general, per fer sensibilització. 

A càrrec de Sílvia Ortiz (Dona, artista, mare, activista ecofeminista, cuidadora radical, entre altres tantes identitats polítiques. Formada en Teatre Fòrum Intercultural).

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Dates
Dissabte, 29 d’octubre de 2022
Dissabte, 26 de novembre de 2022
Dissabte, 17 de desembre de 2022
Dissabte, 28 de gener de 2023
Horari
De 10 a 13h
Lloc
Can Rahull
Preu
72€ el cicle de tallers