CONCERT JOVE AMB SANTA SALUT I LLUC PLANAS

Santa Salut és una de les MC’s més prometedores del panorama de música urbana del principat amb milions de reproduccions a YouTube. Compartirà escenari amb Lluc Planas, el jove palauenc que s’està començant a fer un nom en el món de la música trap.

El concert jove és el pretext de presentació del projecte TIP (tinc una idea per Palau) que es posarà en marxa el mes de gener de 2021. Per més informació fes clic aquí.

A causa de les restriccions de mobilitat només podran adquirir entrades i assistir al concert els residents a Santa Maria de Palautordera.

Si teniu alguna incidència durant la reserva o no rebeu les entrades escriviu-nos a canrahull@smpalautordera.cat abans del 20 de desembre.

SANTA SALUT

És una MC Catalana que va fer la seva primera aparició l’any 2017. Les lletres de la seva obra són de denúncia social i de temàtica anticapitalista, antifeixista, antiracista i feminista. Ha fet col·laboracions amb altres cantants de rap com SWIT EME, Adala i Las Niñas del Corro, així com amb la banda de punk oi Kaos Urbano.

LLUC PLANAS

Lluc Planas és un jove artista del Baix Montseny que acaba de treure la seva primera mixtape titulada “de x vida”. Reflexions sobre l’escena de música urbana i el seu inici en el món de la música.

Venda on-line tancada