Activitats Santa Maria de Palautordera

CONCERT AMB LLUC PLANAS I LA CLIKA PIKA

Concert de hip hop en el marc de les activitats de Zona Jove amb dues de les propostes juvenils emergents del panorama de la música urbana del nostre país.

Lluc Planas | el raper de Palautordera, part del col·lectiu Massaviu, es va estrenar al món de la música amb els singles “Cap Altre” i “Val la Pena”, amb més de 100.000 reproduccions a les plataformes digitals. El seu darrer single “A tu” ja acumula més de 100.000 visites. Després de compartir escenari amb Santa Salut el passat mes de desembre a l’Envelat de Palau, torna per presentar el seu segon àlbum “Benvolguda Nostàlgia”. Un projecte molt més ambiciós amb un so urbà dur, però a la vegada refinat que portarà en directe amb un nou format, acompanyat de guitarra i bateria.


La Clika Pika | grup de rap de Barcelona format per Malet, Oli, Grieta i Cicuta (MC’s), Juliana (DJ) i Tole a la producció. La Clika Pika va començar l’any 2015 com un projecte autodidacte de rap reivindicant-se com una eina de lluita contra el patriarcat i alçant la veu dels col·lectius feminista. Seran a Palautordera presentant el seu darrer treball “Katarsis” publicat a principis de 2021.

Reserva la teva entrada gratuïta!

L’aforament és limitat. Si reserves entrada és perquè pots venir, no deixis el lloc buit.
Si ets menor d’edat descarrega l’autorització i envia-la a smpt.joventut@smpalautordera.cat
Data
Divendres 2 de juliol de 2021
Horari
22h
Lloc
Can Balmes
Preu
Gratuït