Activitats Santa Maria de Palautordera

Contact Dansa Improvisació

Curs regular a on ens nodrirem combinant les tècniques de release i patrons d’exploració al terra, pràctiques somàtiques aplicades a la dansa i al contact improvisació, utilitzant la gravetat, l’escolta i la composició de l’instant.

Es una invitació a trobar la llibertat amb el propi cos i incloure eines per relacionar-nos amb l’espai i el cos company, com a paisatge i interacció.

La pràctica convida a preguntes personals i t’informa des del físic al nostre interior.

La pràctica del contact es nodreix de varies línies d’ensenyament i experiència, per això, durant el quadrimestre comptarem amb la presència d’algun professor convidat obert a diferents curiositats i backgrounds d’experiència.

A càrrec de Marina Fernández de Haro (Ballarina de dansa contemporània i  improvisadora. Investiga en el món del contact des de fa 20 anys. Professora de pilates i hipopressius)

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Data
Del 14 de febrer al 20 de juny
Horari
Dimarts de 18h a 19.30h
Lloc
La Quadra, Can Rahull
Preu
68€