
Curs d’introducció a la cuina
És fonamental poder introduir l’hàbit d’una bona alimentació quan abans millor, així que amb aquest taller de cuina volem que els joves aprenguin nous aliments, que experimentin gustos i textures diferents i que coneguin les tècniques de cuina a través de l’elaboració de diferents
receptes que podran ser dolces o salades.
Amb aquest curs volem apropar d’una manera molt pràctica, la part més teòrica sobre l’alimentació saludable, i fer que adquireixin nous hàbits saludables. Una altra de les coses que volem fomentar és el treball en equip, ja que en un cuina és fonamental poder treballar en grup i tenir una bona comunicació.
Objectius del curs:
- Promoure l’alimentació saludable i equilibrada.
- Crear hàbits alimentaris saludables.
- Introduir conceptes bàsics sobre alimentació, nutrició, dieta equilibrada i saludable.
- Elaborar i cuinar plats.
- Introduir conceptes bàsics de la cuina.
- Conèixer normes bàsiques d’higiene en la cuina.
- Treballar en equip.
Caldrà portar un tupper per poder portar a casa el que hem elaborat.
A càrrec de Berta Bardají (Cuinera formada a l’Escola d’Hosteleria de Girona).
Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).