Activitats Santa Maria de Palautordera

DANSA I MOVIMENT, COS ENDINS I COS ENFORA, ENTRE INTERIORITZAR I INTERNACIONALITZAR EL COS

Aquest curs vol ser un apropament al nostre cos, a apropar-nos a allò que no es separa mai de nosaltres. Ballant recuperem el nostre espai intern, que ens obre la finestra al nostre sorprenent univers cel·lular. Ballant practiquem l’ús del nostre sentit kinestètic i propioceptiu.

A la primera part farem un escalfament on explorarem els patrons de moviment de desenvolupament i connectivitat estudiats per la Ingrid Barternieff, per retrobar-nos amb la consciencia corporal. A la segona part explorarem el cos des de la col·lectivitat o en parelles, amb eines d’improvisació desenvolupades per en Thomas Hauert, per afinar l’escolta pròpia, la de l’altre i la música.

Obrir noves possibilitats de moviment oferides per un impuls extern. Així guanyem claredat en la distinció del lloc d’origen del moviment, ens obrim a noves possibilitat i coordinacions que ens treuen del nostre territori familiar i ampliem el nostre registre tan en la experiència com en la nostra expressivitat. Com els colors al pintor els moviments als dansaire! Un cos en procés de descoberta, en punt de trobada entre lo intern i lo extern.

No cal experiència prèvia.

A càrrec de Manuela Raurich (Ballarina/coreògrafa, formada a Holanda).

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Data
Del 26 de setembre al 10 de febrer
Horari
Dilluns de 10 a 11.30h
Lloc
Can Rahull
Preu
68€ el quadrimestre