Activitats Santa Maria de Palautordera

Laboratori de creació: dansa improvisació

Laboratori de Dansa Improvisació per a desenvolupar la presència del cos a través de la poètica del moviment. Aquest curs també ofereix un entrenament físic i dinàmic basat en el Body Weather per a preparar un cos disponible al moviment i a la dansa.

Potenciarem la creativitat individual i col·lectiva amb la finalitat de trobar recursos personals i eines de creació. Explorarem la fisicalitat del nostre cos a través de les qualitats de moviment per a descobrir les particularitats de cadascú i gaudir de la nostra dansa. Ampliarem les nostres possibilitats de moviment, percepció i sensibilitat a la vegada que ens posarà el repte de mantenir-nos presents en el aquí i ara mentre ens movem.

A la primera part d’entrenament treballarem: coordinació, resistència, alineament, fragmentació del cos, orientació a l’espai, mobilitat articular, flexibilitat i agilitat mental. A la segona part de dansa improvisació treballarem progressivament els tres elements bàsics per a la composició instantània: espai-temps-joc, així com la relació entre ells.

Com a laboratori de creació posarem èmfasi en l’espai escènic per treballar en grup la composició i les seves dinàmiques. Aprendrem a moure’ns en el “no saber”, a sostenir per a desenvolupar l’escena i a observar i ser observats. 

Taller obert a tothom, amb i sense experiència. Adreçat a qualsevol persona interessada en explorar la seva fisicalitat a través de la dansa improvisació com a eina tant d’expressió creativa com de millora personal i corporal. 

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Data
Dissabte 18 de febrer
Dissabte 18 de març
Dissabte 22 d’abril
Dissabte 27 de maig
Horari
De 10h a 14h
Lloc
Can Rahull
Preu
24€ (cada taller)