Activitats Santa Maria de Palautordera

Risoteràpia

El riure ens obre, ens dilata, ens fa sentir més lleugeres, més alliberades. Quan donem un espai a que floreixi el riure, en el nostre interior s’obren els mons cap a la creativitat i la mirada s’omple de la il·lusió que ens connecta amb el nostre nen o nena interior. La risoteràpia es la sanació a través de l’entrega; quan no hi ha resistències, és quan podem obrir el cor plenament a connectar amb el plaer del riure. 

Sessions pensades per connectar amb el nostre imaginari, jugar, relaxar-nos, compartir, crear, fer sortir la nostra part més còmica, autèntica i espontània. 

A càrrec d’Eva Martínez (Graduada en Estudis Literaris i en Estudis Còmics i Teatrals. Formació “Universo Clown”, amb Piero Partigianoni. Ha realitzat tallers d’humor i gènere i d’humor terapèutic amb mestres com Mage Arnal, Alicia Olea, Alain Vigneau i Leda dos Santos).

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Dates
Divendres, 18 de novembre de 2022
Divendres, 16 de desembre de 2022
Divendres, 20 de gener de 2023
Horari
De 18 a 20.30h
Lloc
Can Rahull
Preu
15€ el taller