Activitats Santa Maria de Palautordera

Taller de sexualitat conscient per a joves

L’energia sexual és allò que ens dona la vida, que ens omple de vitalitat, de força, creativitat i ganes de viure. La intenció d’aquest taller és generar un ambient de confiança a on a través d’informació real, completa, sana i alliberadora compartirem com gestionar la sexualitat per ser més lliures, és a dir, gaudir plenament d’ella sense perill, així com conèixer a un nivell més profund els seus beneficis i la seva funcionalitat.

Entre els objectius principals està el fet de motivar als i les joves en l’autoconeixement, abordant temes i conceptes com l’amor, l’enamorament, la polaritat sexual, la diferència entre sexe i sexualitat, les relacions íntimes, la importància de la comunicació amb un mateix i amb els altres, la gestió d’emocions, el gran perill de la pornografia, la seguretat de cara a embarassos no desitjats i les malalties de transmissió sexual, entre d’altres.

Quan els adolescents i joves tenen i poden accedir a una bona informació sobre sexualitat i queden cobertes les seves inquietuds, els seus dubtes, les seves pors… comencen més tard i amb molta més maduresa.

Per a joves a partir de 16 anys.

A càrrec de Marc Camacho (Terapeuta Gestalt, Massatge Terapèutic i instructor de tantra especialitzat en sexualitat).

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Dates
Dissabte, 1 d’octubre de 2022
Dissabte, 26 de novembre de 2022
Dissabte, 10 de desembre de 2022
Dissabte, 21 de gener de 2023
Dissabte, 4 de febrer de 2023
Horari
De 17 a 20h
Lloc
Can Rahull
Preu
45€ el cicle de tallers