Activitats Santa Maria de Palautordera

Taller Emancipació com a actitud vital: JO SOC, JO PUC!

En aquest taller aprofundirem en conèixer els atributs de la persona emprenedora per tal de descobrir les seves habilitats i els interessos personals.

Coneixerem que es una emoció, quina informació ens porta i com podem utilitzar aquesta informació i posar-la al nostre servei.

Intentarem posar en marxa tots el processos necessaris per adonar-nos de com podem desenvolupar habilitats d’auto motivació i autoestima per emprendre tot allò que ens proposem.

Coneixerem el funcionament del cervell i que podem fer per activar-nos així com aprendre a identificar els diferents estats d’ànim abans d´assolir estats de “flow” necessaris per gaudir de la nostra feina.

També aprendrem a demanar ajuda si ens cal!

Durant la sessió es duran a terme diferents activitats i dinàmiques, la proposta es oferir un mètode de treball basat en la interacció i el joc com a instrument de transmissió de valors, donant espai per a la reflexió activa com a motor d’aprenentatge.

Taller adreçat a joves de 12 a 18 anys.

A càrrec d’Esther Campillo. https://esthercampillo.com/

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Data
Dijous, 20 d’octubre de 2022
Horari
De 17 a 19h
Lloc
Can Rahull
Preu
GRATUÏT