Activitats Santa Maria de Palautordera

HIGH HEELS-SEXY STYLE

El high heels és un estil que fusiona l’actitud forta, directa i descarada típica del hip-hop, amb la sensualitat femenina del burlesque o la dansa del ventre. Els moviments més bàsics consisteixen a fer passos alterns cap endavant i cap enrere, amb una música que combina diferents ritmes.

Els orígens no es coneixen amb exactitud, però probablement naixés a Nova York, com una evolució natural del hip hop en fusionar-se una sèrie d’estils contemporanis de ball urbà, com ara l’street dance, el funk i el jazz. Una barreja molt completa que ha donat lloc a una nova disciplina amb una personalitat pròpia.

El ball Sexy Style és tant per a homes com per a dones, de fet són molts els homes els que s’animen amb aquest tipus de ball, tot adaptant-lo a la seva forma d’expressar la sensualitat. Com la resta de tipus de ball, ajuda a millorar la coordinació, l’elasticitat i el sentit del ritme. També ajuda a millorar la forma física, ja que enforteix les cames, els glutis i l’abdomen, cosa que contribueix molt positivament a augmentar i millorar l’autoestima i la confiança en el propi cos.

A càrrec de Karmen Cuellar (Professora de ball, monitora d’activitats dirigides, ioga i manteniment físic).

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació possible a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Reserva la teva entrada!
Data
Dissabte 28 de maig de 2022
Horari
De 12 a 13h
Lloc
Can Rahull
Preu
6€ el taller