Activitats Santa Maria de Palautordera

TALLER | LABORATORI DE CREACIÓ: DANSA IMPROVISACIÓ

Laboratori de Dansa Improvisació per a desenvolupar la presència del cos a través de la poètica del moviment. Aquest curs també ofereix un entrenament físic i dinàmic basat en el Body Weather per a preparar un cos disponible al moviment i a la dansa.

Potenciarem la creativitat individual i col·lectiva amb la finalitat de trobar recursos personals i eines de creació. Explorarem la fisicalitat del nostre cos a través de les qualitats de moviment per a descobrir les particularitats de cadascú i gaudir de la nostra dansa. Ampliarem les nostres possibilitats de moviment, percepció i sensibilitat a la vegada que ens posarà el repte de mantenir-nos presents en el aquí i ara mentre ens movem.

A la primera part d’entrenament treballarem: coordinació, resistència, alineament, fragmentació del cos, orientació a l’espai, mobilitat articular, flexibilitat i agilitat mental. A la segona part de dansa improvisació treballarem progressivament els tres elements bàsics per a la composició instantània: espai-temps-joc, així com la relació entre ells.

Com a laboratori de creació posarem èmfasi en l’espai escènic per treballar en grup la composició i les seves dinàmiques. Aprendrem a moure’ns en el “no saber”, a sostenir per a desenvolupar l’escena i a observar i ser observats. 

Taller obert a tothom, amb i sense experiència. Adreçat a qualsevol persona interessada en explorar la seva fisicalitat a través de la dansa improvisació com a eina tant d’expressió creativa com de millora personal i corporal. 

A càrrec d’Helena Pellisé (Ballarina, formada en dansa contemporània i especialitzada en improvisació). www.helenapellise.com

Inscriu-te!
Data
Dissabte 2 d’octubre de 2021
Dissabte 13 de novembre de 2021
Dissabte 11 de desembre de 2021
Dissabte 8 de gener de 2022
Horari
De 10h a 14h
Lloc
Can Rahull
Preu
24€ cada sessió