Activitats Santa Maria de Palautordera

TALLER | TEATRE SOCIAL PER A ADOLESCENTS I JOVES

Fent ús del teatre com a eina pedagògica i de transformació social, construirem un espai de llibertat amb perspectiva feminista, LGTBIQ+ i comunitària. Integrarem formes diverses d’interpretar la realitat i generar nous imaginaris. Generarem un espai per construir de manera col·lectiva i aprendre a ser més conscients i més crítics, i a passar del discurs a l’acció.

Ens inspirarem en les experiències personals per abordar situacions psicosocials. Prendre consciència de la dimensió macro-social de les situacions viscudes a nivell personal, interpersonal i/o grupal per així, fomentar les reflexions que fomenten el canvi social, i no només el canvi en les persones.

Identificarem la violència i les micro-violències de las relacions interpersonals i de parella, tant en les relacions directes com a través de les xarxes. Qüestionarem i redefinirem els models de masculinitat i feminitat, tot explorant noves formes de participació social a través de la creació artística i vivenciarem el procés complet del muntatge d’una obra teatral.

A càrrec de Sílvia Ortiz (Dona, artista, mare, activista ecofeminista, cuidadora radical, entre altres tantes identitats polítiques. Formada en Teatre Fòrum Intercultural). 

Inscriu-te!
Data
16 d’octubre del 2021
20 de novembre del 2021
18 de desembre de 2021
15 de gener de 2022
Horari
De 10h a 13h
Lloc
La Quadra, Sala Cultural
Preu
36€ el cicle de tallers