Activitats Santa Maria de Palautordera

TEATRE SOCIAL PER A DONES

En aquest taller desenvoluparem accions i processos de transformació amb perspectiva feminista, LGTBIQ+ i  comunitària, a través del gaudi i des del cos, abordarem temàtiques socials i explorarem conjuntament alternatives per visibilitzar i transformar les relacions de poder des de l’art, la creativitat i les cures, adquirint noves eines pel benestar emocional, per construir relacions sanes e igualitàries, aguditzant la mirada crítica s’assajaran respostes alternatives a les situacions conflictives.

Espai obert a dones, trans, lesbianes i gènere no binari, que desitgen millorar el seu context social. Cada trobada combina tècniques d’art, jocs d’improvisació teatral, dinàmiques de moviment, exercicis basats en el treball de processos, ronda de paraula i relaxació guiada.

S’adapta la proporció i intensitat de cada sessió segons el grup, els seus desitjos, necessitats i estats anímics del dia de la trobada.

Del procés creatiu pot sorgir una obra de teatre i representar-la a col·lectius de la opressió escollida o representar-la davant un públic general, per fer sensibilització.

A càrrec de Sílvia Ortiz (Dona, artista, mare, activista ecofeminista, cuidadora radical, entre altres tantes identitats polítiques. Formada en Teatre Fòrum Intercultural). 

Inscriu-te!
Data
Del 28 de setembre de 2021 al 8 de febrer de 2022
Horari
Dimarts de 19.30h a 21.30h
Lloc
Can Rahull
Preu
90€ el quadrimestre