Activitats Santa Maria de Palautordera

TEATRE SOCIAL PER ADOLESCENTS I JOVES

Fent ús del teatre com a eina pedagògica i de transformació social, construirem un espai de llibertat amb perspectiva feminista, LGTBIQ+ i comunitària. Integrarem formes diverses d’interpretar la realitat i generar nous imaginaris. Generarem un espai per construir de manera col·lectiva i aprendre a ser més conscients i més crítics, i a passar del discurs a l’acció.

Ens inspirarem en les experiències personals per abordar situacions psicosocials. Prendre consciència de la dimensió macro-social de les situacions viscudes a nivell personal, interpersonal i/o grupal per així, fomentar les reflexions que fomenten el canvi social, i no només el canvi en les persones.

Identificarem la violència i les micro-violències de las relacions interpersonals i de parella, tant en les relacions directes com a través de les xarxes. Qüestionarem i redefinirem els models de masculinitat i feminitat, tot explorant noves formes de participació social a través de la creació artística i vivenciarem el procés complet del muntatge d’una obra teatral.

A càrrec de Sílvia Ortiz (Dona, artista, mare, activista ecofeminista, cuidadora radical, entre altres tantes identitats polítiques. Formada en Teatre Fòrum Intercultural). 

Preguem la màxima assistència al curs o tallers al qual t’has inscrit. En cas d’absència s’ha de notificar amb la màxima antelació a través del canal de WhatsApp (680.675.506) o correu electrònic (canrahull@smpalautordera.cat).

Inscriu-te!
Data
Del 26 de setembre al 10 de febrer
Horari
Dimecres de 17.30 a 19.30h
Lloc
Can Rahull
Preu
90€ el quadrimestre