Activitats Santa Maria de Palautordera

Concurs de Música Jove

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sta. Maria de Palautordera es pretén donar impuls als nous talents emergents del nostre poble, recolzant als i les músiques joves, oferint-los un altaveu que els serveixi per a donar-se a conèixer.


El Concurs de Música Jove promourà la participació dels grups joves i els dos grups guanyadors se’ls oferirà la possibilitat de tocar al concert de Zona Jove.


A més, volem treballar per a la difusió de les bandes inscrites, ja que les que tinguin una majoria de components empadronats al municipi seran incloses al Cens de Creadors Joves de Sta. Maria de Palautordera. Aquesta eina possibilitarà als artistes i solistes que en formin part a tocar en esdeveniments que es programin des de l’Àrea de Joventut els mesos vinents.


Us convidem a consultar les bases i la resta d’informació. Animeu-vos a participar i feu-nos arriba la vostra música. Sigueu o no seleccionats per tocar a Zona Jove, en farem difusió a través dels nostres canals de comunicació.


Us hi esperem!

Bases

Inscripcions tancades fins la propera edició l’any 2022

T’hi esperem! 

Formulari d’inscripció

Ompliu aquest formulari per formalitzar la inscripció al concurs de música jove de Santa Maria de Palautordera.

El període d’inscripció de la primera edició va finalitzar el passat 4 de juny de 2021.

Autorització menors

Si ets menor d’edat necessitaràs una autorització dels teus pares/mares o tutors per poder participar al concurs. Descarrega’t el pdf adjunt, emplena-ho i envia-ho.

Contacte

Correu electrònic: smpt.joventut@smpalautordera.cat

WhatsApp: 680.675.506

Instagram:@canrahull

Darreres notícies