Activitats Santa Maria de Palautordera

Servei d’Orientació Jove

La Brúixola

La Brúixola és un servei d’assessorament per a les persones joves a partir de 12 anys, que amb l’ajuda d’un tècnic especialitzat podran rebre atenció personalitzada en temàtiques laborals o acadèmiques.

L’espai La Brúixola es troba a Can Rahull i estarà obert tots els dimarts i dijous de 16.30h a 19.30h. En aquest espai s’hi troben els següents serveis:

  • Aula d’estudi (amb el suport d’un professional per ajudar a les persones joves a adquirir tècniques d’estudi).
  • Opcions i recrusos en recerca de feina.
  • Orientacions individuals laborals i acadèmiques (amb cita prèvia al 680.675.506).

La Brúixola és un projecte que compta amb el suport i dinamització de Creu Roja Joventut (Promoció de l’Èxit en Joves).

Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ)

Referents d’Ocupació Juvenil (ROJ) és un programa d’assessorament en el procés de transició del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

El ROJ va destinat a joves d’entre 16 i 29 anys que necessitin un acompanyament acadèmic, formatiu, laboral o emocional.

L’alumnat de l’IE La Tordera i l’INS El Reguissol té a disposició el ROJ al propi centre un cop al mes. Aquells estudiants que vulguin concertar una assessoria amb el servei, només ho han de demanar al seu tutor/a o enviar un missatge de WhatsApp al 680.675.506.

Programa subvencionat pel Servei d’Ocupació Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

Darreres notícies