Activitats Santa Maria de Palautordera

Què són?

Tardes Joves és un projecte que pretén fomentar espais artístics d’accés lliure i gratuït per al jovent. Les activitats busquen desenvolupar habilitats creatives generant espais on els protagonistes no siguin els talleristes sinó aquells que creant i practicant descobreixin el seu potencial.

Creiem que la barrera econòmica no pot ser un impediment en la participació de la joventut. Doncs l’aposta és generar espais gratuïts des d’una òptica comunitària perquè les accions que se’n derivin es puguin traslladar en altres espais.

T-Joves és un projecte pel jovent de 12 a 25 anys.

El projecte començarà el 14 de febrer de 2022 amb el següent horari:

  • Arts marcials i boxa | dimarts de 17.30h a 19h
  • Can Rahull Records | dijous de 17h a 19h

Per a més informació: 680.675.506 (WhatsApp) o smpt.joventut@smpalautordera.cat

Aquesta activitat combina dues facetes: disciplina, treball enfocat al cos-ment, escalfament i entrenament des d’una actitud tradicional de les arts marcials (repeticions d’exercicis, enfortir el cos, puntades de peu, desplaçaments, condició física…) i una part més improvisada, basada en el joc. Aquesta és la part divertida i social, que ens uneix amb els companys i és on radica completament l’èxit de l’entrenament.

L’activitat dirigida per Guillem Burnat (mover, performer i ballarí, llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport).

Veure vídeo de l’activitat aquí.

Can Rahull Records és un espai per investigar, compartir i crear rap!
Per participar no és necessària experiència sinó només interès i ganes d’aprendre. Podràs conèixer a persones a les quals els apassiona igual que a tu i que senten curiositat per la cultura Hip Hop. I també tindràs l’oportunitat de gravar els teus propis temes!

Can Rahull Records és un espai de trobada lliure i gratuït que compta amb l’acompanyament i dinamització de La Elisa i en Xavi (DJ X-Yeah) i que se sustenta sota els quatre valors del Hip Hop: pau, unió, respecte i amor!

Peace and Flow!

Darreres notícies

No hi ha esdeveniments

Esdeveniments

CAN RAHULL RECORDS (gratuït)

17 febrer 2022 – 16 juny 2022 17:00 – 19:00

  • Tardes Joves
View more

ENTRENAMENT MARCIAL PER A JOVES (gratuït)

15 febrer 2022 – 21 juny 2022 17:30 – 19:00

  • Tardes Joves
View more