Activitats Santa Maria de Palautordera

TIP (tinc una idea per Palau!)

TIP (tinc una idea per Palau) és una proposta de l’Àrea de Joventut amb l’objectiu d’incentivar la participació juvenil, promocionar iniciatives i generar grups emergents. Es tracta d’un projecte d’assessorament i suport a activitats i propostes sense la necessitat de sol·licitar una subvenció.


Les iniciatives juvenils poden ser impulsades per joves de 12 a 25 anys i s’han d’emmarcar a Palautordera durant l’any 2021.
Per fer-ho possible et donem la possibilitat de venir a Can Rahull a explicar la teva proposta i a partir d’aquí revisem què voleu fer i ens posem a treballar conjuntament perquè els vostres projectes comencin a prendre forma.

L’horari d’atenció del TIP és a Can Rahull (c. Empordà, 30) de dimarts a dijous de 16h a 19.30h  (obligatori demanar cita prèvia al 680.675.506 o a joventut@smpalautordera.cat). 


També ens podeu contactar via WhatsApp (680.675.506), Instagram (@canrahull) o correu electrònic (joventut@smpalautordera.cat).

Darreres notícies

Finalitza la fase de recollida de propostes pel TIP

3 març 2021

  • TIP

De l’11 de gener al 26 de febrer, els i les joves de Palautordera, podien enviar propostes i activitats que els agradaria realitzar al municipi durant el 2021. En aquesta línia, el projecte TIP…

View more

Concert jove amb Santa Salut i Lluc Planas

2 desembre 2020

  • TIP

Sota la iniciativa TIP (tinc una idea per Palau) l’Àrea de Juventut de l’Ajuntament ha organitzat pel proper dissabte 12 de desembre un concert musical a l’Envelat a les 19 …

View more

Neix els projecte tip per incentivar la participació juvenil de palau

22 octubre 2020

  • TIP

L’Àrea de Joventut posa en marxa el projecte TIP (tinc una idea per Palau) amb l’objectiu d’incentivar la participació entre els joves i promocionar activitats i iniciatives.  Els joves p…

View more