Activitats Santa Maria de Palautordera

24è Cicle de Música Catalana de Santa Maria de Palautordera

Enguany degut a la pandèmia viurem un cicle diferent, amb restriccions però amb la voluntat d’un any més oferir a Palau una proposta cultural d’estiu arrelada i de qualitat com ha estat fins ara el Cicle de Música Catalana.

Us preguem respecteu les mesures establertes tals com l’entrada i sortida esglaonada, els accessos previstos i l’ús de mascareta obligatòria. 

La Cobla Jovenívola de Sabadell obrirà la 24è Cicle de Música Catalana amb el tradicional Concert audició de Sardanes .

El proper divendres, 4 de setembre a les 22 h L’Auditori del Parc del Reguissol acollirà el primer dels actes del 24è Cicle de Música Catalana 2020 organitzat per l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera i l’Associació Pro Música Catalana. La Cobla Jovenívola oferirà un repertori de sardanes en el qual seran protagonistes les sardanes del compositor de sardanes i director Joan Lluís Moraleda. 

48enes Jornades Internacionals Folklòriques

El segon dels espectacles d’aquesta nova edició del Cicle de Música Catalana vindrà de la mà de la participació de Santa Maria de Palautordera a les 48enes Jornades Internacionals Folklòriques, organitzades per Adifolk i de les quals ja fa uns anys Palau n’és partícip acollint un dels grups folklòrics convidats. Enguany ens visitarà la Compañia de música i danza de Perú que ens oferirà un espectacle ple de color, alegria i professionalitat.

Havaneres. A càrrec de Neus Mar Quartet i Peix Fregit

L’havanera i el cant de taverna han anat evolucionant i en aquest procés ha esdevingut la proposta que ens ofereix la cantant Neus Mar, una de les poques veus femenines solistes d’aquest gènere. Neus Mar ens ofereix una manera  d’interpretar, de connectar amb el públic, d’entendre i de sentir l’havanera que fuig dels estereotips tradicionals.  Ofereix un repertori  amb temes propis, cançó mediterrània i gèneres habituals del cant de taverna. 

En contraposició a l’innovació que en el món de l’havanera aporta el treball de Neus Mar, Peix Fregit, és un dels grups més populars de l’Empordà. Una formació hegemònica, tradicional, i d’impecable interpretació.