Activitats Santa Maria de Palautordera

És una biblioteca pública que facilita, de manera lliure i gratuïta a la ciutadania, el foment de la lectura i l’accés presencial i virtual a la informació, la cultura, el lleure, la formació i l’aprenentatge al llarg de la vida. És un equipament cultural municipal obert a tothom, a totes les cultures i a totes les edats; promotor de la igualtat d’oportunitats i la cohesió social i cultural.

Què us ofereix la Biblioteca?

Veniu a passar l’estona a la Biblioteca, us oferim un munt de serveis gratuïts!

 • Gaudir d’una estona de lectura a la Biblioteca: premsa diària, revistes, novel·les i llibres d’una gran varietat de temàtiques. Segur que trobeu allò que us interessa.
 • Gaudir de la sala infantil en família: trobareu una zona amb els llibres, revistes, pel·lícules i música més adequats per als més menuts de casa, on podreu passar l’estona.
 • Passar la tarda mirant una pel·lícula.
 • Gaudir sol o en grup jugant als jocs de taula que hem incorporat al nostre fons. En època escolar, els jocs de taula només estan disponibles de dilluns a dijous a partir de les 19h. Divendres i dissabte en tot l’horari d’obertura.
 • Préstec: amb el carnet de biblioteca us podeu emportar a cada durant 30 dies un màxim de 30 documents entre llibres, revistes, pel·lícules i música.
 • Préstec interbibliotecari: podeu demanar documents de qualsevol biblioteca pública de Catalunya de manera gratuïta.
 • Préstec : amb la plataforma eBiblioCAT Catalunya, que és el servei de préstec gratuït de llibres electrònics adreçat als tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques de Catalunya.
 • Servei d’informació: us podem ajudar a trobar allò que busqueu, tot assessorant-vos sobre com i on localitzar la informació.
 • Connexió a Wi-Fi
 • Accés a Internet i a eines ofimàtiques amb els nostres ordinadors.
 • Servei d’impressió de documents (servei de pagament)
 • Servei d’escàner

Ja teniu el carnet de biblioteca?

Fer-vos el carnet de biblioteca és totalment gratuït i us l’entreguem al moment! El carnet és vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

 • Què necessito per fer-me’l?

Només cal que porteu el vostre DNI o qualsevol altre document oficial per acreditar la vostra identitat: NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència amb indicació de l’adreça postal. Els menors de 14 anys cal que el pare, la mare, o el tutor legal hi doni la seva conformitat signant una autorització i presenti també el seu DNI o NIE en el mateix moment de fer el carnet.

 • Per a què serveix?

El carnet permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació: préstec de documents, accés als d’ordinadors d’Internet, utilització del Wi-Fi, accés a l’espai personal on hi ha les teves dades d’usuari, validar-vos a l’aplicació mòbil de les biblioteques… A més, permet gaudir de molts avantatges i descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona!

Contacte

Adreça:

Passeig del Remei, 33

Correu electrònic:

b.st.m.palautordera.fs@diba.cat

Telèfon:

93 848 26 88

Horari estiu (a partir del 3 de juny):

Dilluns de 15.30h a 20h

Dimarts de 10h a 13.30h i de 15.30h a 20h

Dimecres de 10h a 13.30h

Dijous de 10h a 13.30h i de 15.30h a 20h

Divendres de 10h a 13.30h

Dissabte i diumenge tancat

Observacions de l’horari:

Biblioteca tancada per vacances del 12 al 31 d’agost.

Horari hivern (a partir del 16 de setembre):

Dilluns i dimarts de 15.30h a 20h

Dimecres de 10h a 13.30h i de 15.30h a 20h

Dijous i divendres de 15.30h a 20h

Dissabte de 10h a 13.30h

Diumenge tancat

Observacions de l’horari:

La Biblioteca romandrà tancada les festes laborals que marca el calendari oficial a Catalunya i les dates següents:

Dilluns 14 d’octubre (festa local)

Dissabte 2 de novembre (pont Castanyada).

Dissabte 7 de desembre (pont Puríssima)

Nadal: tancat del 23 de desembre a l’1 de gener

Activitats per a adults

Les biblioteques són espais de creació i d’activitat cultural. Al llarg de l’any, podreu triar entre diverses activitats de foment de la lectura i la cultura, l’aprenentatge i el coneixement per a tots els gustos: xerrades, tallers, clubs de lectura etc.

Activitats per a infants i familiars

Les biblioteques són espais d’activitat cultural. Al llarg de l’any podeu triar entre diferents activitats de foment de la lectura per als vostres infants. Escolliu la vostra: narracions de contes, tallers, club de lectura…

Galeria d’imatges

Calendari d’activitats

Properes activitats a la biblioteca