Activitats Santa Maria de Palautordera

Et donem la benvinguda a l’Espai Jove, la pàgina web de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sta. Maria de Palautordera!

Si tens entre 12 i 30 anys, en aquest apartat hi trobaràs recursos, serveis i activitats amb l’objectiu de facilitar-te eines de transició per les diferents etapes educatives i laborals. També hi trobaràs un àmplia oferta d’activitats d’oci així com espais de participació.

A continuació et presentem un pàgina que et servirà per conèixer els diferents camins que pots escollir i possibilitats que tens al teu abast per assolir els teus objectius. Clica els stickers per obtenir més informació:

OCI I LLEURE | El Turó de l’Home, el  Matagalls, les Agudes i el Sui són els cims més emblemàtics del Montseny. Com aquests 4 cims, proposem 4 activitats a partir de les quals aprendre, divertir-te i conèixer nous joves!

SALUT | A la muntanya hem d’estar preparats per afrontar possibles accidents que ens puguin provocar danys. A la farmaciola hi trobaràs serveis i recursos de creixement personal que t’aportaran benestar i equilibri emocional.

TREBALL | “A pic i pala” és una expressió que fa referència a l’esforç i el treball que emprem per aconseguir els nostres objectius. Aquí hi trobaràs serveis i recursos que et facilitaran eines de transició cap a l’etapa laboral.

ORIENTACIÓ I FORMACIÓ | En aquest apartat s’apunten els serveis que tens al teu abast si necessites redreçar el teu rumb acadèmic o si simplement busques suport per tal de continuar caminant amb més seguretat.

PARTICIPACIÓ | El walkie-talkie és un aparell que es fa servir a la muntanya per comunicar-se i conèixer en quina posició es troben les persones en cada moment. Participar i comunicar és una forma de generar vincle amb altres persones i també de millorar les coses del nostre voltant.

Activitats, projectes participatius, ofertes formatives… Uneix-te al canal de WhatsApp per no perdre detall de totes les propostes per a joves!

Fes clic a les imatges del mapa per ampliar la informació!

Contacte amb nosaltres!

Telèfon: 93.848.00.24