Activitats Santa Maria de Palautordera

Participació

En aquest espai et presentem tres propostes que trobaràs a Palau per participar activament i que et permetran millorar les coses que no t’agraden del teu entorn!

També et convidem a fer-nos arribar propostes d’activitats, suggeriments o aquells aspectes que milloraries del poble. Ens ho pots venir a explicar a Can Rahull, escriure per WhatsApp (680 675 506) o per Instagram (@canrahull)!

És fonamental generar espais d’interlocució entre els joves i l’Àrea de Joventut per conèixer les opinions, necessitats, propostes i expectatives. Aquest 2023 el projecte de participació té per objectiu generar, de forma participada, un espai de trobada per a joves a una de les sales de Can Rahull. Et convidem a formar part de El Refugi!

Projecte de ràdio obert a tothom qui vulgui crear un pòdcast. Ràdio Vitamènia posa a l’abast l’estudi de ràdio per aquells joves que vulgueu practicar perquè esteu estudiant periodisme o comunicació, o simplement perquè us apassiona el món radiofònic.  

+info: 678 061 143 (WhatsApp)

Segueix-nos a Instagram @radiorandompalau

Recupera a Spotify els pòdcasts Rapsòdia Compartida, Dimensió Reggae i Regui FM que s’emeten en antena.

Activitats, projectes participatius, ofertes formatives… Uneix-te al canal de WhatsApp per no perdre detall de tot el que tens al teu abast!

Escriu la paraula ALTA al nostre WhatsApp i t’afegirem al canal!

Galeria d’imatges

Continua el teu camí… Què necessites?