Activitats Santa Maria de Palautordera

Orientació i formació

Els estudis són una part molt important en el procés d’aprenentatge i de creixement personal. L’oferta d’estudis és molt àmplia, de manera que cadascú pot trobar quina és la via o itinerari acadèmic que més li interessa.

En aquest apartat trobaràs la informació que necessites sobre temes acadèmics, tant de formació reglada (ESO, batxillerat, formació professional, estudis universitaris…) com de no reglada (formació de persones adultes, cursos ocupacionals…).

Servei d’assessorament acadèmic per tal de resoldre dubtes en relació a les trajectroies educatives. T’acompanyem en la tria d’estudis postobligatoris, així com si no acredits l’ESO o busques cursos d’especialització per entrar al món laboral.

PER A JOVES DE 12 A 30 ANYS

ELS DIMECRES DE 16.30H A 18.30H A CAN RAHULL

Espai on les persones joves podeu venir a fer deures, treballs en grup o preparar exàmens. Aula dinamitzada per un orientador que acompanyarà i resoldrà aquells dubtes que us puguin sorgir. En cap cas l’aula de suport acadèmic està plantejada com un espai per fer classes de repàs particulars.

PER A JOVES DE 12 A 16 ANYS

ELS DIMECRES DE 16.30H A 17.30H A CAN RAHULL

Espai d’accés lliure amb connexió a internet on podràs estudiar, fer treballs en grup o preparar exàmens.

PER A JOVES DE 12 A 30 ANYS

ELS DIMARTS, DIMECRES I DIJOUS DE 16.30H A 19.30H A CAN RAHULL

Reforç de matemàtiques per alumnat de 1r a 4t d’ESO. Aquest recurs t’ajudarà a resoldre dubtes, preparar exàmens, portar la feina al dia i repassar conceptes que no estan ben assolits.

PER A JOVES DE 1r A 4t D’ESO

ELS DIMARTS DE 16.30H A 17.30H (1r-2n D’ESO) I DE 17.30H A 18.30H (3r-4t d’ESO) A CAN RAHULL

Si durant el procés de preinscripció als estudis postobligatoris tens dubtes, no et preocupis! Posem al teu abast un espai per ajudar-te!

L’objectiu d’aquests projectes és reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les i els joves menors de 30 anys en situació d’atur, per ampliar les seves possibilitats d’accés al mercat laboral; proporcionant-los, entre d’altres, orientació i assessorament professional, formació professionalitzadora i acompanyament en la inserció laboral.

PER A JOVES DE 16 A 29 ANYS

Al Centre Municipal Formació d’Aduls s’hi imparteixen ensenyaments  d’idiomes (anglès, català i castellà), informàtica, alfabetització i formació instrumental. A part, si has d’acreditar l’ESO també tens l’oportunitat de treure’t el graduat o també et pots preparar l’accés a cicles formatius de grau mig o grau superior.

MATRÍCULA DEL 6 AL 18 DE SETEMBRE DE 2023 DE 19H A 21H

LLOC: PASSEIG DE LES ESCOLES, 3 (EDIFICI CEIP FONTMARTINA)

+INFO: 93 848 25 73 | info@escolaadultspalautordera.cat | escolaadultspalautordera.cat

Galeria d’imatges

Actualment no hi ha imatges

Continua el teu camí… Què necessites?