Activitats Santa Maria de Palautordera

L’estiu de Can Rahull. Activitats per a joves!

Oci, formació i treball per a joves

FUNCIONAMENT

Les diferents activitats per a joves de “L’estiu de Can Rahull” configuren una programació variada en tres àmbits: oci, formació i treball. Les activitats estan pensades per a joves que estiguin cursant, com a mínim, 1r d’ESO. Algunes activitats són exclusives per a majors d’edat.

Les activitats són independents entre si. Algunes d’elles són el resultat de projectes que tenen continuïtat durant el curs, com per exemple la Festa de final de curs de les Tardes Joves, i d’altres responen a la programació d’estiu com les activitats de Zona Jove.

INFORMACIÓ IMPORTANT

L’equip de Joventut es reserva en última instància el dret d’admissió a les activitats, sempre vetllant per la seguretat de les mateixes joves i el correcte desenvolupament de les activitats.

És d’important compliment que les persones menors d’edat s’inscriguin a les activitats i que omplin el full d’autorització del pare, mare o tutor legal. L’equip de Joventut es farà responsable d’aquelles joves que estiguin dins el recinte de les activitats en l’horari establert. En cap cas serà responsabilitat de l’equip de Joventut aquelles persones menors que, tot i estar inscrites a l’activitat, marxin de l’espai i cometin algun fet en un lloc que no sigui el propi de l’activitat, tot i produir-se en l’horari de la mateixa.

COST DE LES ACTIVITATS

El torneig de vòlei té un preu de 5€ per equip. El taller de música té un preu de 59€ (29,50€ per a socis/es de l’Associació d’usuaris i usuàries de l’EMM de Palau). L’Escape Room Projecte Gèminis té un preu de 5€ per equip. Les inscripcions de les activitats que tenen un cost es consideraran realitzades quan s’hagi efectuat el pagament presencialment a Can Rahull.

La resta d’activitats són gratuïtes i és obligatòria la inscripció prèvia.

TERMINIS I PERÍODES D’INSCRIPCIONS

Totes les activitats requereixen d’inscripció prèvia, a excepció de la xerrada amb l’Alba Parejo (divendres 14 de juny) i la Festa final de curs les Tardes Joves (divendres 21 de juny).

Els terminis d’inscripcions són diferents segons les activitats:

  1. Zona Jove (Fluor Party, Piscines nocturnes i Escape Room): a partir del 3 de juny.
  2. Torneig de vòlei: del 3 al 28 de juny.
  3. Taller “Construïm el nostre carretó de Festa Major!”:  del 3 al 28 de juny.
  4. Curs d’Auxiliar d’Educació Esportiva i Ambiental: fins el 14 de juny.
  5. Brigada Jove: la meva primera feina: fins el 31 de maig.

Les formalització de les inscripcions de pagament es realitzarà a Can Rahull. Si la persona no la realitza en el termini establert no es considerarà finalitzada i perdrà la plaça assignada.

Per qualsevol dubte pots contactar amb l’Àrea de Joventut enviant un mail a smpt.joventut@smpalautordera.cat o escrivint un WhatsApp al 680.675.506.

ACTIVITATS AMB INSCRIPCIONS