Activitats Santa Maria de Palautordera

Aquesta Festa Major hem buscat donar més visibilitat a les arts plàstiques i potenciar-les de la mà del Centre d’Art Contemporani NIDART; una comunitat oberta d’artistes plàstics pensada per crear, compartir i exposar. Seguint aquesta voluntat, hem programat tot un seguit de tallers participatius i activitats obertes on tothom qui vulgui podrà gaudir d’una nova experiència i fer les seves pròpies creacions artístiques.

En aquest apartat hem recollit les activitats pròpies de NIDART per tal que escolliu més còmodament a quines voleu participar.

DISSABTE 7/10

10h

La meva llibreta de dibuix

El Colmado (carrer Major, 68)

Taller d’enquadernació on aprendrem aquest ofici i com l’artista pot convertir una llibreta en un objecte artístic on poder expressar-se. Cada participant fabricarà una llibreta enquadernada en acordió a l’estil japonès per utilitzar al taller Urban sketchers.

  • Inscripcions: del dilluns 2 al divendres 6 d’octubre, enviant un correu a gutierrezleston@gmail.com. I també el mateix dia del taller fins a esgotar places a la carpa NIDART (a la plaça Major).

10.30h

Dibuix del natural

Plaça Major (Carpa NIDART)

Pràctica de dibuix observant directament l’entorn, treballarem el cos humà i el bodegó.

  • Inscripcions: del dilluns 2 al divendres 6 d’octubre enviant un correu a gutierrezleston@gmail.com. Inscripció el mateix dia del taller fins a esgotar places.

17h

Tour fotogràfic

Plaça Major (Carpa NIDART)

Introducció a la fotografia: fotografiem el nostre poble i els seus habitants.

  • Inscripcions: del dilluns 2 al divendres 6 d’octubre enviant un correu a gutierrezleston@gmail.com. I també el mateix dia del taller fins a esgotar places.

DIUMENGE 8/10

10h

Obra efímera participativa

Plaça Major (Carpa NIDART)

Intervenció a l’espai públic del poble amb una obra efímera que formarà part del treball artístic de Mariona Bonet, artista resident a Nidart. Fer visible l’invisible, les relacions i molt més del que ens parlarà aquesta obra. Creada al poble pels seus habitants.

  • Inscripcions: del dilluns 2  al divendres 6 d’octubre enviant un correu a gutierrezleston@gmail.com. I també el mateix dia del taller fins a esgotar places.

10h

Urban Sketchers

Plaça Major (Carpa NIDART)

Urban Sketchers és una comunitat global de dibuixants (amateurs i professionals) dedicats a la pràctica del dibuix al carrer. Una manera de mirar el lloc on viuen o els llocs que visiten viatjant.

Cadascú tindrà la seva pròpia llibreta que haurà fabricat al taller La meva llibreta de dibuix  i que anirà omplint de dibuixos dels diferents indrets del poble.

  • Inscripcions: del dilluns 2 al divendres 6 d’octubre enviant un correu a gutierrezleston@gmail.com. I també el mateix dia del taller fins a esgotar places.

EXPOSICIONS

7 i 8 d’octubre

EGO

Carrer Can Balada, 13 | Horari d’obertura dissabte i diumenge d’11h a 14h i de 17h a 20h

Org: NIDART – Centre d’Art Contemporani

28 i 29 d’octubre

VITAMÈNIA

Carrer Can Balada, 13 | Horari d’obertura dissabte d’11h a 14h i de 17h a 20h i diumenge d’11h a 14h

Presentació de les obres realitzades durant la Festa Major.

Org: NIDART – Centre d’Art Contemporani