Activitats Santa Maria de Palautordera

Escriptura Expressiva

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Tots els dimecres, a partir de la setmana del 12 de febrer al 21 de juny
Expressió i creativitat

Reserva’t una estona a la setmana per gaudir d’una escriptura  senzilla i personal, per situar-te, reflexionar i posar paraules al que necessites. Descobriràs que l’escriptura no ha de ser feixuga, i que t’ofereix una manera molt senzilla per escoltar-te.

L’escriptura expressiva és aquella escriptura que t’ajuda a situar-te, posar paraules a les coses que et mouen o que et passen, a emocions, a somnis i il·lusions. No és tan important escriure bé com el que pots descobrir quan escrius.

No requereix experiència prèvia amb l’escriptura. 

A càrrec d’Ingrid Van Gerven (Filòloga i facilitadora d’escriptura expressiva acreditada pel Therapeutic Writing Institute)

www.escripturaexpressiva.cat

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dimecres
timer
Horari
De 9.30h a 11h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
95€ el quadrimestre

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?