
Cicle de tallers: Ferments
Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull
Dissabte, 4 d’octubre
La cuina de Can Rahull
Taller d’introducció a la fermentació
Descobreix la màgia de les begudes fermentades amb un taller teòric-pràctic on aprendràs a fer kombucha, kèfir d’aigua, kèfir de llet i ginger beer, entre d’altres, a casa.
Vine i endinsa’t en aquesta tècnica mil·lenària, plena de beneficis per a la salut!
Contingut del taller:
- Els fonaments de la fermentació.
- Com elaborar les teves begudes probiòtiques.
- Cures i manteniment dels cultius.
- Trucs per evitar errors comuns.
Degustaràs diverses elaboracions i t’enduràs les teves pròpies begudes!
A càrrec d’Enric Batlle

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?
Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.
Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.