Activitats Santa Maria de Palautordera

Kundalini (EXHAURIT)

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Tots els dimecres, a partir de la setmana del 12 de febrer al 21 de juny
Salut i creixement personal

Kundalini significa consciència i/o energia creativa. Ioga és la tecnologia que utilitzem per despertar la consciència. Es basa en la pràctica combinada de pranayames (respiracions), asanes (postures) i meditacions.

La pràctica del Ioga t’ajuda a mantenir el cos sa i en forma, equilibrant els tres sistemes (immunològic, glandular i nerviós). Aquest tipus de ioga busca equilibrar els txakres (centres d’energia) per tal d’harmonitzar cos, cor, ment i esperit.

Acabes els dies neguitosa, estressada, ofuscada? El ioga et buida, et relaxa i et renova l’energia. Dóna’t un espai per tu, t’ho mereixes!

A càrrec d’Anna Ortiz (psicòloga, terapeuta Gestalt i professora de Kundalini Ioga)


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dimecres
timer
Horari
2 GRUPS
D’11.30 a 13h
De 19 a 20.30h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
95€ el quadrimestre

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, en clau de gènere i activitats per a joves. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 12 anys; hi ha ofertes específiques per a joves i adolescents, així com una àmplia oferta per a públic adult.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?