Activitats Santa Maria de Palautordera

Moviment Contemplatiu

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Tots els dimecres, a partir de la setmana del 12 de febrer al 21 de juny
Salut i creixement personal

Aquest curs, ofereix un entrenament holístic cos ment, per a despertar la nostra creativitat a través de les pràctiques de la dansa i la meditació. Les dinàmiques que sorgeixen d’aquestes exploracions ens informen de les decisions que anem prenent constantment i com afecten la forma en què ens relacionem amb nosaltres, els altres i el nostre entorn. Potenciarem la presència del nostre cos, aprendrem a confiar en l’experiència del moment present i a encarnar plenament la nostra dansa.

No requereix experiència prèvia.

A càrrec d’Helena Pellisé (Ballarina, formada en dansa contemporània i especialitzada en improvisació) www.helenapellise.com


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dimecres
timer
Horari
De 17 a 18.30h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
95€ el quadrimestre

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, en clau de gènere i activitats per a joves. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 12 anys; hi ha ofertes específiques per a joves i adolescents, així com una àmplia oferta per a públic adult.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?