Activitats Santa Maria de Palautordera

Bona acollida de la primera edició dels Pressupostos Joves Participatius

54 joves han participat a la primera edició del projecte enviant 27 propostes d’activitats i iniciatives diverses

La darrera quinzena de novembre tot el jovent de Palautordera estava convidat a participar enviant propostes a través de les urnes ubicades a l’IES Reguissol, a l’IE La Tordera, a la Biblioteca Ferran Soldevila i a Can Rahull. Durant el mes de desembre es van recollir, i un grup motor format per tècnics i tècniques de l’Ajuntament va valorar-ne la viabilitat tècnica i econòmica considerant com a vàlides un total de 14 propostes (fent clic aquí es poden consultar totes les propostes rebudes). Algunes de les més destacades són: un cicle de cinema, una discoteca jove, millores a les pistes esportives o sortides en bicicleta.

Segons la previsió, la següent fase del projecte passaria per una Assemblea Jove en la qual es defensarien les propostes i es votarien les guanyadores. Tanmateix, com que el pressupost aproximat del total de propostes seleccionades no supera els 15.000€, es prescindirà de la fase de votació.

Doncs les properes setmanes es contactarà amb les persones joves que han estat seleccionades per crear grups de treball. Aquests seran els encarregats de pensar com i quan implementar les activitats i iniciatives, tenint en compte aspectes com: la disponibilitat d’espais, el pressupost o la viabilitat tècnica. D’aquesta forma es pretén fomentar la participació de les persones joves en l’organització d’activitats.

A partir de la primavera es començaran a implementar les activitats.