Activitats Santa Maria de Palautordera

FESTA MAJOR APLEC DEL REMEI

CURSA D’ORIENTACIÓ / GIMCANA

Organitzat per l’AEiG Bernat Perpunter

Aquesta activitat es durà a terme durant tota la Festa Major de l´Aplec del Remei. Per tant, es pot realitzar en qualsevol moment que es vulgui de manera asincrònica. L’inici de l’activitat serà la Plaça de Vila, on hi haurà el primer cartell amb les instruccions de l’activitat i la següent pista.

La gimcana consistirà en realitzar una sèrie de miniactivitats i de pistes impreses en cartells distribuïts per tot el poble. Cada cartell proporcionarà les indicacions per trobar el següent punt, guiant els participants a través de diversos indrets emblemàtics i històrics del poble.

Al llarg de la gimcana, els cartells estaran col·locats en diferents ubicacions significatives del poble. Cada cartell contindrà una pista o una activitat que s’haurà de completar per avançar al punt següent. Les pistes estan relacionades amb les entitats, organitzacions i tradicions del poble. Superar cadascuna de les proves guiarà els participants pels racons més emblemàtics, permetent-los descobrir i apreciar la història i els llocs d’interès del poble mentre es diverteixen.

A l’últim cartell de la gimcana, els participants trobaran les coordenades per a un geocaching. Aquest geocaching serà una caixa amagada que contindrà un premi i diversos tresors que els participants podran deixar i recollir!

Un geocaching és una caixa oculta a un lloc específic, identificable mitjançant coordenades GPS. Dins la caixa hi haurà un premi i petits “tresors” deixats per altres participants. La idea és que qui trobi el geocaching pugui prendre un dels objectes i deixar-ne un altre a canvi, fomentant un intercanvi continu i una interacció divertida entre els participants.

Un dels avantatges d’aquesta activitat és que es pot fer de forma lliure i a qualsevol hora durant la Festa Major. Els cartells estaran disponibles en tot moment, permetent als participants unir-se a la gimcana quan vulguin i seguir el seu ritme.

En finalitzar la Festa Major de l’Aplec del Remei, totes les persones que hagin participat de la gimcana i trobat el geocaching rebran l’objecte deixat pel participant anterior.

Inici de l’activitat

Plaça de la Vila

Horari

En qualsevol moment durant tota la Festa Major

Dispositiu mòbil

Es requereix un dispositiu mòbil per realitzar l’activitat

Per a totes les edats