Activitats Santa Maria de Palautordera

Informació important per la Cavalcada de reis

L’Ajuntament i la Policia Local acorden mesures per fer una Cavalcada més segura.

Des de l’Ajuntament volem informar als veïns i veïnes de les mesures que es prendran a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient d’aquest dimecres 5 de gener per reduir al mínim el risc de contagi de Covid-19. El recorregut de la Cavalcada no patirà afectacions i es durà a terme tal com estava previst*, però les mesures sí que afectaran a la recepció de Ses Majestats a tots els nens i nenes que es desenvoluparà a l’Envelat. La cua d’espera s’haurà de fer a l’exterior del recinte i, un cop a dins el recinte, les cartes s’hauran d’entregar a les bústies i les fotografies amb els Reis d’Orient s’hauran de fer respectant la distància de seguretat interpersonal amb els reis.

Tenint en compte la situació actual de la pandèmia, amb un elevat nombre de casos positiu, demanem comprensió a la població i màxima responsabilitat a tothom. És una nit màgica per a tots i totes i l’hem de poder gaudir amb la màxima seguretat.

*La sortida serà a les 18 h des del passeig de les Escoles i passarà per Jaume I, passeig del Remei, c. Major, plaça de les Olles, c. Anselm Clavé, c. Antoni Gaudí, rambla dels Països Catalans i c. Doctor Robert.