Activitats Santa Maria de Palautordera

Ja disponible la Guia Jove

Com cada any, a principi de curs es presenten els recursos i activitats dirigides a les persones joves del municipi. Enguany la Guia Jove està inspirada en diferents elements i objectes propis de l’excursionisme; doncs a la part interior s’hi troba un mapa de muntanya amb els diversos serveis, recursos i activitats que tenen al seu abast.

La Guia Jove està dividida en cinc bloc: oci i lleure (4 Cims), participació (Walkie-talkie), treball (Pic i pala), orientació acadèmica (La Brúixola) i salut mental i emocional (La farmaciola). Dins de cadascun d’aquests cinc blocs hi ha activitats i recursos pensats amb l’objectiu de facilitar eines de transició per les diferents etapes educatives i laborals, així com oferir activitats d’oci i espais de participació.

Algunes de les activitat més destacades són les següents:

  • Tardes Joves

A partir de la setmana del 25 de setembre, les tardes de dijous i divendres Can Rahull esdevindrà un espai per a les persones joves amb activitats com: danses urbanes, boxa o skate.

Com a novetat s’inaugurarà el nostre particular Refugi, un espai jove on escoltar música, cantar o simplement venir a xerrar amb amics i amigues. El Refugi serà un espai dinamitzat per la Elisa i estarà obert les tardes de divendres.

  • Aula de suport acadèmic

Espai d’accés lliure i gratuït on fer deures, treballs en grup o preparar exàmens. Els dimecres, de 16.30h a 17.30h, a l’aula hi haurà un orientador que ajudarà a resoldre dubtes que puguin sorgir. En cap cas l’aula de suport acadèmic és un espai de classes de repàs, però per participar-hi fa falta inscripció prèvia (www.activitatspalau.cat).  

  • Orientacions acadèmiques

Aquest servei estarà disponible els dimecres, de 16.30h a 18.30h, per resoldre dubtes en relació a les trajectòries educatives de les persones a joves a partir de 12 anys. Es pot demanar cita prèvia al 680.675.506.

  • Emoció Lab

Espai d’escolta entre iguals on, des de la creativitat i la reflexió, parlarem de sentiments i emocions, compartirem experiències i aprendrem d’aquestes, resoldrem conflictes i treballarem l’autoestima i el respecte. Aquesta activitat va dirigida a nois i noies de 2n a 4t d’ESO. Es formarà un grup setmanal els dimecres de 16.30h a 18.30h a Can Rahull.

Descarrega la Guia Jove fent clic aquí!