Activitats Santa Maria de Palautordera

La companyia palauenca Pagans premiada amb l’obra «Paraules que trenquen ossos»

La companyia Pagans ha guanyat els XXIII Premis de la crítica d’arts escèniques en la categoria d’Arts de carrer amb l’obra “Paraules que trenquen els ossos” que organitza recomana.cat.

L’espectacle s’escapa dels formats convencionals per endur-se els espectadors, en plena nit, al mig del bosc. Allà, els donaran uns telèfons mòbils i els convidaran a viure una experiència introspectiva i, alhora, comunitària, que els farà reflexionar sobre la seva (des)connexió amb la natura i el moment present, absolutament dominat per la immediatesa i el bombardeig d’informació i imatges a través dels mitjans digitals, especialment les xarxes socials. Una petita aventura que els sorprendrà amb instants únics de calma i gran bellesa, que els transportaran fins on vulguin deixar-se endur.
 
La companyia Pagans treballa des de l’expressivitat de la paraula i l’exploració dels recursos narratius de la tecnologia. Està formada per Núria Clemares i Marc Fernández, que ja fa anys que treballen en espectacles que experimenten amb l’entorn, el desplaçament del públic, les instal·lacions i l’ús de la tecnologia, però aquesta és la seva primera creació com a companyia.

Visita el seu web fent clic aquí.