Activitats Santa Maria de Palautordera

L’Àrea de Joventut posa en marxa un Cens de Joves Creadors per donar suport als artistes locals

Inclourà les propostes a la programació cultural i juvenil per promocionar projectes artístics de joves

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, conscient de la necessitat de promocionar les creadores joves, posa en marxa el Cens de Joves Creadors. L’objectiu és conèixer la realitat d’aquest col·lectiu i posar en marxa accions que permetin un major desenvolupament i promoció de la seva activitat artística.

Podran sol·licitar formar part del cens les persones a títol individual o grups de creadors menors de trenta anys i residents a Santa Maria de Palautordera. En el cas dels grups, com a mínim el 50% dels seus components hauran de ser residents del municipi. L’objectiu és rebre propostes culturals i artístiques perquè es programin en format concerts, actuacions escèniques, exposicions, xerrades, micro obert, performance, audiovisuals, ball, arts plàstiques, etc.

Els i les joves artistes que vulguin inscriure’s poden fer-ho omplint el formulari. A l’hora d’incloure les propostes a la programació es tindrà en compte la qualitat i originalitat, l’interès social i que siguin propostes que fomentin la participació juvenil local.

Per qualsevol dubte relacionat amb el Cens de Joves Creadors es pot contactar per WhatsApp al 680.675.506, per correu electrònic (smpt.joventut@smpalautordera.cat) o per Instagram (@CanRahull).