Activitats Santa Maria de Palautordera

L’Àrea de Joventut posa en marxa un nou servei d’orientació per a joves

Des de Can Rahull, espai cultural i juvenil, s’ofereix un servei d’assessorament on les persones joves a partir de 12 anys podran rebre atenció personalitzada amb un tècnic especialitzat, gaudir d’una aula d’estudi o formar part d’un grup de suport per l’emprenedoria.

A partir d’aquest octubre, tots els dimarts i dijous a la tarda, des de l’Àrea de Joventut es posa en marxa La Brúixola, un servei gratuït que pretén ser una guia en la trajectòria personal i professional dels i les joves en temàtiques laborals i acadèmiques.

En aquest nou espai s’hi trobaran els següents serveis:

  • Aula d’estudi (amb el suport d’un professional per ajudar a adquirir tècniques d’estudi).
  • Opcions i recursos en recerca de feina.
  • Orientacions individuals laborals i acadèmiques (amb cita prèvia al 680.675.506).

La Brúixola estarà oberta totes les tardes de dimarts i dijous de 16.30h a 19.30h. A la primera franja horària (16.30h-18h) es duran a terme actuacions grupals amb l’objectiu d’ampliar el treball en xarxa a partir de la relació entre els i les joves i la relació amb els professionals de joventut. La franja de 18h a 19.30h està destinada a fer orientacions individuals: laborals i acadèmiques.

La Brúixola és un projecte que compta amb el suport i dinamització de Creu Roja Joventut (Promoció de l’Èxit amb Joves).