Activitats Santa Maria de Palautordera

Nova edició de Zona Jove amb activitats d’oci nocturn per a joves de 12 a 29 anys

Amb 20 edicions a les espatlles, la Zona Jove s’ha consolidat com una de les apostes d’oci nocturn per a joves més exitoses del territori

Des de l’Àrea de Joventut s’han programat quatre activitats gratuïtes per oferir opcions d’oci alternatiu i saludable a Palau. Enguany les activitats començaran el 30 de juny amb la Piscina Nocturna, i s’allargaran tots els divendres fins al 21 de juliol, que es tancarà la programació amb un circuit d’obstacles inflable de més de 60 metres.

Com a novetat, la Piscina Nocturna del 14 de juliol serà exclusiva pels majors d’edat (18-29 anys) i comptarà amb la música festiva i patxanguera de PD Hada. Per altra banda, al làser combat del divendres 7 de juliol hi podran participar joves de 12 a 25 anys. Amb aquestes novetats es dona resposta a la demanda de diversos joves que reclamaven més activitats per a majors d’edat.

Per participar a les activitats és obligatori inscriure’s prèviament.

Les persones joves menors d’edat hauran d’entregar el full d’autorització. Aquest s’haurà d’enviar abans de l’inici de l’activitat per correu electrònic (smpt.joventut@smpalautordera.cat), WhatsApp (680.675.506) o a Can Rahull, en horari d’oficina.

Totes les activitats

No hi ha esdeveniments